Stockholms pärlor

Stockholm är fullt av sevärdheter. Tala om vad du vill se så skräddarsyr vi ett program med Stockholms pärlor. 

 

En halv dag

På en halv dag hinner du se till exempel Gamla stan, centrum och Stadshuset eller Gamla stan, Djurgården, Vasamuseet och Skansen. Båda varianterna ger dig Stockholms historia. Om fyra timmar är vad du har, kan jag ge förslag eller lägga upp en plan efter dina önskemål.

Längd: 4 timmar
Pris:  Kontakta mig för prisuppgift

Kontakt och bokning

En dag

En hel dag kan inkludera Gamla stan, stadens centrum och Stadshuset på morgonen och Djurgården med Skansen och Vasamuseet på eftermiddagen. Under denna dag har vi mycket tid att diskutera Stockholms karaktär och framväxten av staden.

Längd: 8 timmar
Pris: Kontakta mig för prisuppgift

Kontakt och bokning

Två dagar

På två dagar hinner man mycket. Efter att ha varit i Gamla stan, Stadshuset och Djurgården, inklusive Vasamuseet och Skansen, kan vi gå i några av de gamla kvarteren på Södermalm. Eller varför inte ta en tur till skärgården? Vi kan också åka norrut och se Norra Djurgårdsstaden, ett av Stockholms nya och hållbara bostadsområden.

Längd: 2 dagar
Pris: Kontakta mig för prisuppgift

Kontakt och bokning

Lite av allt

Naturligtvis kan vi blanda, oberoende av hur länge ni är här! Ni kan komma med egna önskemål eller plocka aktiviteter i mitt program. Vi kan sätta ihop ett special. Kanske vill ni åka en bit utanför Stockholm. Jag kan komma med till förslag upplägg, transport och matställen. Barn, barnbarn, mormor eller farfar kommer med? Bra, vi fixar så att alla får sitt!

Kontakt och bokning